Totul într-un singur loc!

Platforma furnizor-unic.ro este destinata in special companiilor!

Suntem specializati in asigurarea necesarului de produse consumabile pentru companii.

Pentru ca ne dorim sa fim un partener care sa aduca plus valoare, iti punem la dispozitie toate produsele de care ai nevoie in desfasurarea activitatii zilnice din compania ta!

- Furnizor-Unic

Varietate de produse

Gama de produse extrem de variata a fost creata pentru a deservi nevoile clientilor nostrii . Cum nevoile se schimba, si gama de produse furnizor unic este actualizata in permanenta pentru a oferi cele mai bune solutii.

- Furnizor-Unic

Preturi personalizate

Stim ca fiecare afacere este unica, de aceea in functie de profilul de business stabilim cele mai bune preturi in raport de nevoile tale.

- Furnizor-Unic

Acoperire națională

Economisesti timp si ai control absolut asupra achiziilor din compania ta.aProdusele noastre sunt livrate oriunde în România, direct la ușa business-ului tău , chiar daca ai locatii multiple.

- Furnizor-Unic

Platformă B2B

Economisesti timp si ai control absolut asupra achiziilor din compania ta.

- Furnizor-Unic

Consultanță specializată

Fie ca esti la inceput de drum si nu sti ce produse sa alegi, sau poate esti un achizitor experimentat care doreste informatii in plus, echipa de consultanti iti sta la dispozitie pentru a-ti recomanda cele mai bune solutii!

- Furnizor-Unic

Puncte bonus

Fiecare produs achizionat iti aduce puncte bonus pe care le poti folosi la achiztii ulterioare.

- Furnizor-Unic

Achiziții SEAP

Toate produsele noastre pot fi puse la dispozitia institutiilor publice, prin intermediul Sistemului electronic de achiztii publice (SEAP). Stim ca bugetul este foarte important de aceea construim oferte personalizate pentru clientii institutii publice.

- Furnizor-Unic

Domenii de activitate acoperite

Fie ca afacerea ta este in industria ospitalitatii, sau poate in domeniul educational , sau detii o firma de curatenie, cu siguranta vei descoperii produsele de care ai nevoie in platforma noastra!

Gama de produse

Pentru a fi cu adevarat un furnizor unic pentru clientii nostrii dezvoltam si imbunatatim in permanenta gama de produse, pentru a oferi solutii cat mai efiente, la costuri reduse, fara a face rabat la calitate. Promisiunea noastra este aceea ca, vom incerca mereu sa-ti recomandam produsul potrivit nevoilor tale, nu produsul cel mai scump.

De aceea, pentru a fi potrivite pentru orice tip de afacere, avem in portofoliu produse variate , alese cu grija si validate in timp de clientii nostrii .

Furnizorii noștri sunt branduri internaționale de top, precum și producători locali, scopul principal fiind acela de a asigura cliențiilor noștri acces la cele mai bune și cele mai potrivite soluții pentru a satisface nevoile lor. Prin oferirea unei game complete de produse non-food, clienții noștri sunt capabili să se concentreze pe afacerea lor de bază, să-și eficientizeze procesul de achizitie , castigand timp.

Va punem la dispozitie o selectie de produse indispensabile in activitatea zilnica de la birou , fie ca aveti nevoie de hartie de copiator, capse sau poate distrugatoare de birou , ne mandrim cu un portofoliu  de aproximativ 8500 de produse din acesta categorie. Aducem laolalta brand-uri de top cum ar fi : Schneider , Faber Castell ,Fellowes, Esselte, Pigna, Xerox , Bic, Deli etc.

Solutii complete si complexe pentru curatenie .

Avem in portofoliu atat produse import propriu marca Smr Professional Hygiene ( cosuri de gunoi din inox, dispensere si dozatoare pentreu hartie si sapun, etc. , prosoape de hartie profesionale) cat si produse din Romania (gama de detergent Ekomax, prosoape din hartie, saci menajeri, mopuri etc. ) , totul pentru a fi cat mai eficienti in satisfacerea nevoii clientilor nostrii.

In aceasta categorie veti regasii o gama completa de ambalaje si consumabile pentru HoReCa, evenimente, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, cofetarii, patiserii, brutarii . Selectia de produse este formata atat din ambalaje din hartie, cat si din pungi, sacose , tacamuri sau farfurii si cutii de meniu de unica folosinta.
Pentru a fi eficienti in depozitarea si livrarea in conditii optime a produselor , avem nevoie de consumabile speciale si de calitate. In categoria de consumabile depozit, va punem la dispozitie diverse articole de  ambalare industriala cum ar fi : folii de paletizat manuale sau automate, saci de rafie, benzi adezive speciale etc.
Cheia succesului este organizarea, de aceea stim ca anumite articole nu trebuie sa lipseasca din nici o companie . In aceasta categorie veti regasii atat produse obligatorii prin lege – Truse medicale de prim ajutor, plasturi etc. , cat si produse necesare – prelungitoare, casute postale, ups-uri etc.

In secolul vitezei, toata lumea are nevoie de promovare!

Consolideaza-ti brandul prin personalizarea ambalajelor importante!

Putem personaliza sacose din hartie , pahare din carton, ambalaje din hartie ( plicuri de tacam, table mats, hartie pentru ambalat etc.)

In cele mai multe cazuri identitatea unei companii se bazeaza pe elementele vizuale folosite.

Gaseste idea perfecta si noi te ajutam sa o pui in aplicare si sa-ti transmiti mesajul catre clientii tai.

Client Corporate

Se adreseaza clientilor care ne aleg ca furnizor recurent, si care au o valoare lunara a cumparaturilor de peste 10 000 de lei fara TVA
Beneficii
  • Preturi personalizate in functie de nevoi
  • Pentru produsele care nu beneficiaza de preturi personalizate se vor aplica beneficiile de la Client F.U.

Client F.U.

Se adreseaza clientilor care ne aleg ca furnizor recurent,
si care au valoarea minima a comenzii de 1000 lei fara TVA
Beneficii
  • 10% discount permanent la categoria birotica-papetarie ( exceptie fac produsele din categoria Hartie de copiator si Tehnica de birou)
  • 10% discount permanent la categoria Igiena-Menaj-Curatenie
  • 10% discount permanent la categoria Consumabile depozit
  • 10% discount permanent la categoria Administrative
  • 10% discount permanent la categoria Ambalaje biodegradabile
Popular

Distribuitori

Se adreseaza clientilor de distributie (reseller)
Beneficii
  • Preturi de distributie la produsele import propriu
  • Beneficiile de client F.U. pentru celelate produse
- Furnizor-Unic

Suntem alaturi de tine in procesul de selectie a produselor potrivite pentru afacerea ta !

Consultantii nostrii nu sunt agenti de vanzari, scopul lor este acela de a te ajuta sa intelegi gama de produse, si sa alegi produsul potrivit!

Promisiunea noastra este aceea ca, vom incerca mereu sa-ti recomandam produsul potrivit nevoilor tale, nu produsul cel mai scump .

Ne place sa fim flexibili, si stim ca de multe ori nu exista timp pentru a urma proceduri, fluxuri etc. , de aceea ne poti contacta pentru intrebari sa comenzi atat prin intermediul platformei, cat si pe mail, WhatsApp, sau telefon.

Contact Email:

  • online@furnizor-unic.ro (informații suplimentare produse, detalii tehnice, etc)
  • comenzi@furnizor-unic.ro (comenzi, stadiul comenzilor)
  • contabilitate@furnizor-unic.ro (facturi, fișe cont, sold, etc)
  • marian@furnizor-unic.ro (negocieri contracte, oferte personalizate)

Telefon/WhatsApp: 0790 540 141

- Furnizor-Unic

Domenii de activitate acoperite

Horeca

Spitale si clinici medicale

Școli și grădinițe

Depozite industriale

Rețele magazine

Facility management/Firme de curatenie

Office (sediu firmă, cabinet notarial/avocatură)