Cum platesc? Metode de plata. Preturi.

Pentru efectuarea platii produselor comandate, clientul poate alege una dintre urmatoarele metode de plata: plata online, prin transfer bancar/ordin de plata, plata in numerar/cash in momentul livrarii produselor, precum si plata prin card bancar, ultima optiune fiind disponibila pentru comenzile plasate prin intermediul site-ului.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului furnizor-unic.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Costul final al comenzii va cuprinde pretul fiecarui produs comandat cu T.V.A. inclus, costul livrarii (daca este cazul) si, dupa caz, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite o factura in acest sens pentru produsele livrate, clientul avand obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Prin plasarea comenzii, clientul isi exprima acordul sa primeasca factura in format electronic sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail indicata de catre client.

Daca a ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, clientul va primi informatiile relevante cu privire la comanda si plata acesteia la adresa de e-mail indicata, sub forma unei facturi. In momentul plasarii comenzii, clientul va introduce datele sale personale, adresa de livrare si/sau facturare (in cazul in care difera) in mod corect si complet, aceste informatii fiind necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Comanda va fi procesata imediat dupa confirmarea platii.

Clientul va primi pe e-mail o factura care va cuprinde toate datele privitoare la comanda plasata, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In momentul efectuarii platii, clientul va mentiona pe ordinul de plata, la sectiunea ”detalii de plata”, numarul facturii transmise pe e-mail de catre Vanzator. Ulterior efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, clientul va transmite Vanzatorului in termen de cel mult 24 de ore o confirmare de plata la adresa de e-mail: online@furnizor-unic.ro.

Pentru plata cu numerar/cash la livrare, ulterior plasarii comenzii, clientul va primi pe e-mail informatiile necesare aferente comenzii, urmand sa efectueze plata produselor cumparate catre persoana care efectueaza livrarea.

Cu privire la platile in numerar, in conformitate cu prevederile Legii nr.70/2015, suma maxima pe care Vanzatorul o poate incasa de la persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, persoane fizice, etc. este in limita a 5.000 lei pe zi pentru fiecare client/cumparator. In acest caz, in situatia in care suma de plata este mai mare de 5.000 lei per comanda, posibilitatile de plata se limiteaza la plata cu cardul sau plata prin virament bancar.

Plata prin card  se face on-line în momentul efectuării comenzii. Securizarea plății este asigurată de către  MOBILPAY conform standardelor 3D Secure VISA și MasterCard. Este acceptată orice carte de credit sau debit emisă sub una dintre siglele: Visa, Mastercard (inclusiv Maestro), Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner’s Club. Suma de plată o constituie prețul total de achiziție afișat în momentul „Finalizării comenzii”, compus din prețul produselor + cheltuieli de transport. mai multe detalii despre platile on-line prin Netopia gasiti pe site-ul https://www.mobilpay.ro/public/card/