Livrarea produselor. Modalitati de livrare. Costurile de livrare. Termenul de livrare.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei, prin curierii proprii ai Vanzatorului sau prin intermediul unor firme private de curierat.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile plasate de Client care depasesc valoarea de 400,00 de lei (Tva inclus) , pe teritoriul Romaniei, in localitatile in care curierul are centru de livrare.

Pentru comenzile cu valoare sub 400 lei (tva inclus) exista un cost unic de transport in cuantum de 22,00 lei tva inclus .

In functie de disponibilitatea produselor si programul de functionare, produsele vor fi livrate in termen de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii plasate, cu exceptia urmatoarelor produse: produse personalizate (in acest caz, termenul de livrare va fi comunicat de catre Vanzator in functie de detaliile comenzii plasate de catre client, precum cantitate, specificatii, etc.), produse apartinand unor furnizori/colaboratori/parteneri ai Vanzatorului (in acest caz, in functie de disponibilitatea produselor, termenul de livrare poate varia intre 2 – 7 zile lucratoare si va fi adus la cunostinta clientului in momentul confirmarii comenzii plasate).

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre client (livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Din acest moment, cumparatorul preia toate riscurile asupra produselor livrate. Aceasta prevedere nu afecteaza drepturile garantate de lege cumparatorului, persoana fizica, in calitate de consumator.