Pentru a-ti multumi ca esti clientul nostru, nu ne rezumam doar la mesajul “Multumesc” de la finalul comenzii, ci iti oferim puncte de fidelitate dupa fiecare comanda .

Pe pagina produs, sub pret, este afisat numarul de puncte pentru fiecare produs achizitionat .

1 punct va fi egal cu 1% din valoarea fara TVA a produsului/produselor comandate, fara a fi luat in calcul si valoarea transportului .

Exemplu : cumparaturi de 1000 de lei fara TVA iti aduc 100 de puncte , iar 100 de puncte = 10 lei .

Mod de functionare si reguli puncte bonus:

Practic, orice comandă plasată generează un număr întreg de puncte de fidelitate, calculate prin rotunjire la întreg a 10 x 1% din valoare în lei cu TVA a produselor comandate (exclusiv costul transportului).

Numărul punctelor de fidelitate generate de fiecare comandă se comunică în pagina “Finalizeaza comanda” .

De asemenea, puteți verifica în orice moment numărul total de puncte de fidelitate disponibile dacă vă autentificați în cont, la sectiunea puncte bonus .

Utilizarea punctelor de fidelitate

La plasarea unei comenzi noi pot fi utilizate toate punctele de fidelitate acumulate până la acel moment pentru plata parțială sau integrală a comenzii (inclusiv taxa de livrare dacă este cazul) însă doar dacă sunt disponibile cel puțin 100 de puncte de fidelitate, echivalentul a 10 lei. Transformarea punctelor de fidelitate în bani se face prin simpla împărțire a numărului de puncte de fidelitate disponibile la 10, rotunjit cu 2 zecimale.

În coșul de produse, puteți alege daca se folosesc punctele de fidelitate pentru plată sau se păstrează pentru o achiziție viitoare.

Punctele de fidelitate nu sunt transmisibile, nu au perioadă de valabilitate (nu expiră) și nu se pot utiliza decât cu adresa de email cu care au fost plasate anterior comenzile generatoare de puncte.

Validarea punctelor de fidelitate și implicit creditarea contului clientului cu aceste puncte se va face automat la schimbarea statusului comenzii în „finalizată” iar acest proces poate să dureze cateva zile. Pot fi utilizate exclusiv punctele de fidelitate care sunt disponibile în cont la momentul plasării unei comenzi și nu se vor lua în considerare punctele de fidelitate care sunt în curs de validare. 

Plasarea unei comenzi la care s-au folosit punctele de fidelitate, va debita automat contul clientului cu punctele respective, acestea urmând a fi pierdute în cazul în care acea comandă este ulterior anulată, din orice motiv.

Plasarea unei comenzi la care s-au folosit pentru plată parțială sau integrală punctele de fidelitate, generează la randul său puncte de fidelitate, calculate în mod normal pe baza valoarii în lei (fara TVA) a produselor din acea comandă.