Misunea noastra este aceea de a livra companiilor produsele de care au nevoie: rapid, cu costuri reduse, calitate ridicata, eliminand timpul pierdut de angajati cu aceasta activitate, furnizand servicii personalizate, nu doar niste produse. In acest fel dorim sa aducem propriul aport la eficientizarea activitatii acestora si la cresterea afacerilor lor.
Dorim ca implementarea unui sistem de achizitii automatizat pentru produsele de uz intern in cadrul oricarei companii sa fie o necesitate pe care orice antreprenor sa o vada. In acest fel poate sa aduce tehnologia si beneficiile acesteia in compania sa. Asta inseamna eficientizarea intregii activitati.

Prin implementarea platformei furnizor-unic.ro in cadrul oricarei companii, indiferente de marimea acesteia, vom pune la dispozitia antreprenorilor mai multe beneficii, printre care: un control absolut asupra costurilor, o mai buna organizare a achizitiilor saptamanale sau lunare per locatie/locatii, eficienta de timp si scadere de costuri.

Atat eu cat si intreaga noastra echipa de consultanti va stam la dispozitie oricand pentru a gasi impreuna cele mai potrivite solutii

Marian Stanculescu

Antreprenor / CEO Smr Divers