DREPTUL DE RETUR

 

Clientul are dreptul de a returna un produs achizitionat in cazul in care nu il multumeste 100%, in termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrarii produsului. Costurile ocazionate de returul produselor sunt in sarcina clientului.

Serviciul de retur nu afecteaza in niciun fel dreptul legal de retragere in termen de 14 zile al clientului.

Produsele returnate de catre client trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-a primit. Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original, precum si toate documentele cu care a fost livrat produsul, daca este cazul.

Nu sunt acceptate la retur produsele care au fost folosite, deteriorate, care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, lovituri, produse carora le lipsesc accesorii.

Solicitarea de retur va fi transmisa pe e-mail catre Vanzator, care, daca sunt indeplinite conditiile de retur, va transmite catre client confirmarea cererii de retur.

Produsele vor fi returnate prin intermediul unei firme de curierat, fara ramburs, la adresa indicata de catre Vanzator. Pe scrisoarea de transport (AWB) vor fi precizate numarul cererii de retur. Ulterior, clientul va transmite Vanzatorului numarul de AWB precum si firma de curierat cu care a transmis produsele.

Dupa primirea produselor, Vanzatorul va proceda la verificarea acestora si verificarea nemultumirilor semnalate. In cazul in care se constata ca acestea sunt intemeiate, va trimite alte produse de acelasi fel, cantitate, tip, etc., Clientului, iar in situatia in care acest lucru nu mai este posibil, va rambursa Clientului contravaloarea produselor returnate.