Produse Economice

Vă doriți să achiziționați produsele necesare pentru biroul dvs, la cele mai mici prețuri? Ei bine, acum aveți ocazia să o faceți! Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse economice, precum coșuri de gunoi, diverse rechizite, produse de...

Vezi mai mult

Sunt 44 produse.

Se afiseaza 1-44 din 44 produs(e)

Detergent vase EKOMAX Popular Piersica 1L

Cantitate:
Pret 4,64 RON
Detergent de vase cu formula inovatoare ce curata grasimea si murdaria de pe vase rapid si eficient Miros placut si indelungat de piersica. Detergent pentru spălarea manuală a vaselor. Putere de curățare, chiar și în apă rece sau...

Detergent vase EKOMAX Popular Piersica 5L

Cantitate:
Pret 13,69 RON
Detergent pentru spălarea manuală a vaselor. Putere de curățare, chiar și în apă rece sau dură. Eficient împotriva grăsimilor și a crustelor. Acțiune blândă asupra epidermei, datorită conținutului de glicerină.

Detergent Pardoseli EKOMAX Popular Liliac 1L

Cantitate:
Pret 3,69 RON
Detergent parfumat pentru pardoseli și suprafețe lavabile. Curăță, oferă strălucire, protejează și parfumează pentru o perioada lunga de timp. Variantă economică. Disponibil în PET de 5 litri și flacon de 1 litru.

Detergent pardoseli EKOMAX Popular Pin 5L

Cantitate:
Pret 9,16 RON
Detergent parfumat pentru pardoseli și suprafețe lavabile. Curăță, oferă strălucire, protejează și parfumează. Se folosesc 30-40 ml la 1 litru de apă. Nu se recomandă dozarea în exces. Aromă de pin.