Echipament de protectie

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Centura piele port-scule

Cantitate:
Pret 29,77 RON
Material rezistent din piele de bovina; Buzunare pentru depozitarea diverselor scule; Cusături dublate de nituri metalice in zonele cele mai vulnerabile; Brida din piele pentru ciocane și clești; Clema metalica pentru ruleta; Curea...

Centura piele port-scule ETS

Cantitate:
Pret 57,19 RON
Material rezistent din piele de bovina; Buzunare pentru depozitarea diverselor scule; Cusături dublate de nituri metalice in zonele cele mai vulnerabile; Bride din piele pentru ciocane și clești; Clema metalica pentru ruleta; Curea...

Centura port-scule ETP

Cantitate:
Pret 41,67 RON
Material rezistent din nylon gros; 8 buzunare adanci pentru depozitarea diverselor scule ; Cusături dublate de nituri metalice in zonele cele mai vulnerabile; Suporti metalici aplicati pentru ciocane și clești.

Masca menaj

Cantitate:
Pret 3,89 RON
Cu greutate mica, asigura protectie impotriva factorilor de risc fara toxicitate. Este prevazuta cu o curea elastica si clema de ajustare la nivelul nasului pentru o pozitionare usoara si adecvata.

Masca praf 10 piese

Cantitate:
Pret 33,14 RON
Cu greutate mica, ofera protectie impotriva factorilor de risc fara toxicitate. Este prevazuta cu doua curele elastice si clips nazal pentru o etansare perfecta. Standard de referinta:EN 149:2001 , FFP1.