Mături și fărașe

Cautați mături și fărașe rezistente și la un preț avantajos? Ei bine, ați ajuns în locul potrivit. Fiind în permanență dornici să oferim clienților noștri tot ce au nevoie, comercializăm o gamă variată de mături și fărașe atât pentru uz...

Vezi mai mult

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

MATURA EURO

Pret 8,45 RON
Matura Euro permite curatenia usoara atat a spatiilor mari, cat si a spatiilor inguste si greu accesibile. Montura din plastic a maturii include un filet, care permite atasarea unei cozi prin insurubare. 

MATURA FRANCESINA

Pret 7,65 RON
Matura este ideala pentru curatarea in extern. Montura este realizata din plastic iar perii au o lungime medie fiind foarte rezistenti . Matura este prevazuta cu filet.

FARAS CU COADA

Pret 10,17 RON
Special creat pentru colectarea tuturor tipurilor de deseuri, praf, moloz.  Farasul din plastic dispune de o coada inalta,  25 x 23 x 77 cm.

FARAS MIC CU LAMELA

Pret 3,00 RON
Special creat pentru colectarea tuturor tipurilor de deseuri, praf, moloz.  Faras cu lamela de cauciuc pentru o mai buna aderenta la podea si o colectare rapida a murdariei. 

Perie WC inox cu suport

Pret 20,58 RON
Set WC din inox pentru curatarea vasului toaletei Pahar interior din plastic Design elegant, din inox Pahar interior din plastic pentru acumularea apei. Este destinata pentru zonele cu trafic intens.